פיצה פליאו – המתכון המושלם לבסיס לפיצה פליאו
שימו לב שאתם עובדים עם כף מדידה ונשארים עם יחסים זהים!
לא כף גדושה של קמח וכף שטוחה של נוזל. הכל צריך להיות זהה ושטוח.
5 כפות קמח טפיוקה
7 כפות קמח שקדים
9 כפות שמנת מתוקה 38 אחוז
3 כפות מים
קורט מלח.
מערבבים הכל יחד.
מקבלים בלילה נוזלית שזהה לבלילת פנקייק.
מטגנים על מחבת משומנת קלות עד לקבלת בסיס יציב ושחום קלות
את הבסיס מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ10 דקות על 180 מעלות טורבו.
מוציאים מהתנור כשזה כבר קשיח מעט.
שמים כל מה שאוהבים מעל ואופים עוד 10 דקות.
תקשיבווווו יוצא מושלם!
למתכונים נוספים: